A Magyar Gulyás Gasztro-Turisztikai Egyesület sikere

2016.12.08-án a Földművelésügyi Minisztériumban, a Terra Madre Nap alkalmából, ünnepélyes keretek között osztották ki az év során benyújtott és elfogadott helyi termék pályázatok elismeréseit.

A Magyar Gulyás Gasztro-Turisztikai Egyesület „Az alföldi marhagulyás csipetkével’ receptúrával pályázott.

A befogadásról a hivatalos értesítést a 2016-os, 18. Szolnoki Gulyásfesztiválon dr. Fazekas Sándor miniszter úr képviseletében Antal Andrea főosztályvezető asszony és Pallóné Dr. Kisérdi Imola osztályvezető asszony hirdette ki.

Elismeréshez járó HÍR védjegy oklevelet, a HÍR Klub tagsági oklevelet december 8-án vette át az egyesület nevében Csányi Sándor elnök.

Valamint az EOQ Európai Minőségügyi Szervezet Magyar Nemzeti Bizottsága több szervezetet elismerő oklevélben részesített – közöttük volt a Magyar Gulyás Gasztro-Turisztikai Egyesület is – a hagyományos termékek népszerűsítésében végzett kiemelkedő közösségi tevékenységéért.

Share